Bliv kongresvært

Hvis du overvejer at afholde en international kongres eller konference i Herning, er byen klar med masser af hjælp og sparring. Vi vil arbejde hårdt for, at din ide om at trække et arrangement til Herning bliver til virkelighed.

Skal du være vært for din (branche)forenings næste årsmøde?

3 gode grunde til at blive vært:

 • Netværk – udvid dit faglige netværk samtidig med at dit fag og din virksomhed får national eller international eksponering og anerkendelse
 • Talent – tiltræk nationalt og internationalt talent, ny viden og inspiration til Midtjylland samtidig med at du øger det faglige niveau generelt i din virksomhed
 • Sæt fokus på Herning og Midtjylland som det jyske vækst- og erhvervscentrum samtidig med at du skaber gode resultater for din virksomhed.

Hvis du ønsker at få en konference, årsmøde eller et andet stort arrangement til Midtjylland, er der altid hjælp at få. Du har to muligheder: lav det meste selv med hjælp og rådgivning fra VisitHerning eller få hjælp til det hele ved at hyre OrgaNicer.

To veje til hjælp og rådgivning


Den gratis

VisitHerning hjælper gerne virksomheder, foreninger og uddannelsesinstitutioner med at tiltrække nationale og internationale møder til Herning. Vi har mange års erfaring med håndtering af små og store møder, messer og mesterskaber og vi rådgiver og hjælper dig gerne i såvel bud- som planlægningsproces.

Vores omfattende viden om Herning og omegn sikrer dig de bedst mulige betingelser for valg af mødested, forplejning osv. Altid med fokus på Return On Investment – at du og dine gæster får mest muligt udbytte af mødet.

Vi hjælper med:

 • Rådgivning indenfor valg af mødefaciliteter, finansiering og støttemuligheder, budgivning, samarbejdspartnere mm.
 • Samarbejde med partnere, herunder kontakt til offentlige myndigheder, overblik over og kontakt til byens virksomheder og serviceindustri mm.
 • Overnatning i byen. VisitHerning kan hjælpe med at håndtere booking af overnatning for dine deltagere.
 • Kommunikation ift. dit arrangement. Vi hjælper både med pressemeddelelse og markedsføring i Midtjylland samt rådgivning i den øvrige markedsføring. Derudover får du adgang til turistinformationsmateriale og billedmateriale, som du kan bruge i budmateriale, præsentationer mm.

Læs mere om VisitHerning her eller kontakt os på mail@visitherning / +45 9627 2222.

Ekstra hjælp

OrgaNicer er din lokale, professionelle møde- og kongresarrangør. Gennem mange års erfaring inden for håndtering og projektledelse af møde, konference og kongres, messer og events ved vi, hvad der skal til for at sikre et vellykket arrangement.

I samarbejde med dig, sørger vi for at arbejde hele vejen rundt om dit arrangement, stille de udfordrende spørgsmål og gennemtænke alle detaljer. Vi hjælper med at opstille nogle klart definerede mål for dit arrangement, at gennemtænke alle detaljer, praktiske som strategiske, ligesom vi hjælper dig med at sikre, at du når de opstillede mål, samtidig med at dine gæster klapper i din retning.

Uanset om du kun har brug for assistance til enkelte dele af dit arrangement, eller om du ønsker full service, er OrgaNicer den hjælp, du har brug for. Vi håndterer dit arrangement med knivskarp præcision og altid med et smil.

OrgaNicer har 6 kerneområder:

 • Intelligent logistik
 • Strøm til møder
 • Udvikling og design
 • Projektledelse
 • Marketing og kommunikation
 • Facilitering

Læs mere om OrgaNicer her eller kontakt dem på mail@organicer.dk / 9627 2227