Derfor Herning!

Herning er en udpræget forretningsby og vi er eksperter i at holde både faglige arrangementer og events. Faktisk holder vi mere end 700 på årlig basis. Det gør vi, fordi vi er gode til det. Og fordi vi ved, hvordan vi hjælper dig med at nå i mål med dit arrangement.

Unikke rammer med erhverv og kreativitet

Igennem mange år har driftige erhvervsfolk sat deres præg på Herning og resten af Midtjylland. Herning hviler aldrig på laurbærrene og byens rum bærer præg af den kreativitet og de ambitioner, som tydeligt driver byens borgere og virksomheder.

Fx finder man i byområdet Birk et helt særligt centrum for arkitektur, kunst, erhverv og uddannelse. Side om side ligger moderne kunstmuseer, Utzon-byggeri, markante skulpturer af Ingvar Cronhammar, Aarhus Universitet Herning og erhvervsparken Innovatorium.

Derudover har Danmarks bedste erhvervsby i mange år taget godt imod både nationale og internationale erhvervsgæster til arrangementer i byens topprofessionelle kongrescenter og messecenter, ligesom byens hoteller lægger lokaler til rigtig mange professionelle arrangementer på årsbasis.


Events i stor stil!

Herning byder altid på store oplevelser. Med Jyske Bank BOXEN, Danmarks største indendørs multiarena, er Herning ofte centrum for internationale koncerter og sportsevents. Her får du altid én på opleveren, hvad enten du foretrækker EM i håndbold, EM i svømning, Pink eller Simon Garfunkel.


Åbne muligheder

Byen har viljen og professionaltieten til at huse de helt store events og vi skræddersyer gerne dine arrangementer, så der bliver mulighed for at kombinere dit arrangement med byens mange kulturelle tilbud.


Alt i alt tilbyder Herning oplevelser for både hjerne og hjerte. Her finder du inspiration og viden til udvikling og fremtid. Velkommen til Herning og Midtjylland.