Erhvervsgæst i Herning

Herning er en aktiv erhvervsby og har virkelig meget at byde på for erhvervsturister. Der ligger altid nye oplevelser og venter lige rundt om hjørnet, så der er ingen grund til at sidde på hotelværelset om aftenen alene. Find inspiration til ekstra aktiviteter eller lad dine gæster bruge byen på egen hånd. Se hvad man kan opleve i Herning her.


Brug byen

Har dine deltagere tid på egen hånd mellem dagens faglige program og aftenens fest? Se mange spændende shoppemuligheder og specialforretninger, spis på en af Hernings dejlige restauranter eller oplev Herning by night. Læs mere her.

Brug kulturen

I Herning og omegn er der mange muligheder for gode oplevelser. Se hvad du kan opleve af koncerter, foredrag, teater og meget mere, så kan du krydre dit arrangement med kulturelle indslag.  Læs om byens historie og udvilking fra tekstilindustri til oplevelsesindustri eller oplev byens imponerende arkitektur. Læs mere her.

Brug naturen

Naturen omkring Herning er smuk og fyldt med skønne oplevelser. Som gæst i Herning er der fx rig mulighed for at holde formen ved lige, uanset om det er løbeformen, golfformen eller svømmeformen. Og så kan du jo altid slutte turen af med en lækker wellness oplevelse. Læs mere her.